De kracht van

kennis en innovatie

In enkele decennia is ons bedrijf uitgegroeid van lokale smederij tot vooraanstaand bedrijf binnen de metaalsector. Deze ruime ervaring maakt Ferross Staalbouw tot uw vakkundige partner voor de realisatie van alle werken in de staalbouw.

Wij zetten onze kennis en kunde graag in om het hele traject van vergunning, ontwerp, berekening, tekening, productie, coating en montage voor u te verzorgen. Verregaande automatisering is hierin een grote kracht.

Met onze innovatieve grondslag en enthousiaste medewerkers voegen wij uw project graag toe aan onze lijst van succesvolle projecten in binnen-­ en buitenland.

 

Nieuws

Staalconstructie voor Ayal Kaas Zaandam
08-11-2018
In opdracht van Bouwbedrijf J.G. Timmer is Ferross Staalbouw begin november gestart met het installeren van een staalconstructie voor het nieuwe bedrijfspand van Ayal Kaas in Zaandam, waarin 250 ton staal verwerkt wordt. Ayal Kaas is gespecialiseerd in het snijden, raspen en verpakken van kaas. Het bedrijf levert aan supermarktketens, groothandels en horeca in heel Europa. Op deze nieuwe locatie komen 3 productielijnen voor gesneden kaas en een lijn voor geraspte kaas. In het pand worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieu en duurzaamheid toegepast om energie te besparen en uitstoot te beperken. 
Laatste staal voor Frencken College Oosterhout
02-07-2018
Voor project Frencken College zijn de laatste stalen onderdelen uitgeleverd: dakliggers voor de gymzaal met een lengte van 25,5 meter. Na levering zijn de balken direct door onze klant zelf gemonteerd. In totaal leverden we voor de nieuwbouw van de school 115 ton staal. Knap werk en een mooi project!

 
Staal voor Hourglass in Amsterdam
21-06-2018
Op de Zuidas van Amsterdam wordt “Hourglass” gerealiseerd, een zandlopervormig gebouw van 80 meter hoog. Naast kantoorruimte komt er o.a. 700 m² winkel- en horecaruimte, een appartementenhotel (115 appartementen) met een publiek toegankelijk restaurant, fietsenstallingen en 148 parkeerplaatsen. Ferross Staalbouw levert 170 ton staal voor een diversiteit aan staalconstructies: o.a. vloerbalken ten behoeve van de cascobouw, overkluizing naast het nieuw te bouwen gebouw voor de veiligheid van de voetgangers en fietsers tijdens de bouwfase, dak-verdiepingen op de 18de en 20ste verdieping, constructies ten behoeve van de gevels en de LBK kasten en de glazenwasinstallatie. Bouwtijd: juli 2018 t/m juni 2019.

Ferross staalbouw

Organisatie

U maakt bewust de keuze voor een staalconstructie. De realisatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben alle kennis en vakmanschap in huis om tot innovatieve ideeën te komen en deze om te zetten in professionele ontwerpen.

Als betrouwbare partner zetten wij ons actief in om uw rendement te maximaliseren. Dankzij ons geavanceerde machinepark kunnen wij flexibel en efficiënt van productie naar montage manoeuvreren. Zo zijn wij in staat om in korte tijd uw projecten te verwezenlijken.

Certificaten

Ferross Staalbouw is continu in ontwikkeling om de kwaliteit en veiligheid te optimaliseren. Door de inzet van gekwalificeerd personeel en ons hoogwaardige machinepark streven wij ernaar om toonaangevend te zijn op dit gebied.

Wij hebben de erkende expertise in huis om u tijdens het gehele traject te ontzorgen. In de uitvoering van onze werkzaamheden is veiligheid onze grootste prioriteit. Lees hier onze beleidsverklaring.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:
NEN-EN 1090-1 t/m EXC 3
NEN-EN ISO 9001
VCA**
MVO
NEN-EN ISO 14001
CO2 prestatieladder trede 3 (in ontwikkeling).

MVO

Betrokkenheid bij de wereld om ons heen schept een solide basis voor een effectief MVO-beleid. In onze activiteiten richten wij ons bewust op de belangen van mens, milieu en maatschappij. We investeren in de toepassing van duurzame materialen, het verminderen van afval en een zo laag mogelijk energieverbruik.

In samenwerking met onze opdrachtgevers dragen wij graag bij aan efficiƫnte bouwprojecten die voor alle betrokken partijen - ƭnclusief de wereld om ons heen - winstgevend zijn.

Contact

Ferross Staalbouw

Maaskade 35

5347 KD Oss

 

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *