Vacatures

Wil je werken bij een professioneel bedrijf waar kwaliteit en samenwerking de hoofdrol spelen? Spreekt staalbouw je aan of heb je zelfs al ervaring in de staalbranche? Dan is werken bij Ferross iets voor jou.

Ferross Staalbouw maakt exclusieve stalen constructies en is van oorsprong een familiebedrijf. Een aantal jaren geleden is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar. Er is een duidelijke visie voor de toekomst. Ferross wil zich vooral concentreren op specialistische uitdagingen in de markt. Dat zie je terug in uitdagende projecten. Samen hebben we bij Ferross ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel staan.  

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

  • Medewerker Montage
  • Projectleider
  • Leerling constructiewerker / bankwerker
  • Tekenaar
  • Lasser

Lees hieronder de uitgebreide functieomschrijvingen. Daaronder vind je ons online sollicitatieformulier, waarmee je je CV kunt uploaden als reactie op een vacature. Vul bij de toelichting in op welke vacature je reageert.

Medewerker montage
De medewerker montage voert een grote verscheidenheid aan montagewerkzaamheden op locatie uit. Beschikt over voldoende technische kennis, ervaring en creativiteit om alle voorkomende montagewerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Is een maatvast en gemotiveerd medewerker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Werkt op locatie en heeft daarbij veelvuldig contact met opdrachtgevers. Tussen verschillende projecten kunt u tijdelijk op onze voormontage of binnendienst worden ingezet.

Projectleider
Voor onze projectafdeling zijn wij op zoek naar een projectleider. Je begeleidt zelfstandig de uitvoering van opdracht t/m de oplevering van uiteenlopende staalconstructieprojecten in binnen- en buitenland conform de planning en met het vereiste rendement. Maakt meerwerkbegrotingen en handelt deze af. Fungeert binnen de organisatie en naar afnemer en onderaannemer als portefeuillehouder inzake de hem toegewezen projecten: maakt planningen t.b.v. tekenkamer, productie en montage, bewaakt de voortgang en stuurt waar nodig bij. Zorgt voor correcte informatieverstrekking en communicatie aan betrokkenen. Je bent in het bezit van een HBO (WTB) -diploma en hebt uitgebreide relevante werkervaring opgedaan in vergelijkbare functies. Je bent accuraat en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Trefwoorden voor de juiste kandidaat zijn: professioneel, teamspeler, vakkundig en ervaren, daadkrachtig en enthousiast. Een uitgebreide beschrijving over deze functie is te vinden op de website van Personato 

Leerling constructiewerker / bankwerker
Voor het komend schooljaar (2020-2021) zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren die met een leer/arbeidsovereenkomst aan de slag willen. Wij bieden je een opleiding BBL 2 of 3 via de Vakopleiding Techniek en SMO. Je ontvangt salaris en opleiding en wordt een vakkanjer in de metaal.

Tekenaar 
U verricht tekenwerk op basis van de in de opdracht/offerte omschreven ontwerpspecificaties. Met behulp van een tekenprogramma (Tekla) maakt u overzichts-, werkplaats-, en montagetekeningen en geeft het verrichte tekenwerk –conform instructies- in productie. U biedt toegevoegde waarde met uw inventiviteit, creativiteit en initiatieven op het gebied van toepassingen en tekenmogelijkheden en het maken van detailberekeningen. U beschikt over een MBO/HBO diploma bouw- of werktuigbouwkundige, hebt een zorgvuldige en accurate manier van werken en bent stressbestendig.

Lasser
U verricht aflas werkzaamheden en maakt hoogwaardige lasverbindingen. Beschikt over minimaal MIG/MAG niveau 2 diploma. Voor deze vacature wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

CV-formulier

U kunt uw CV naar ons sturen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
E-mail *
Toelichting
CV
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *