Vacatures[/box]

Hieronder een overzicht van onze huidige vacatures.

Daaronder vindt u ons online CV-formulier, waarmee u uw CV kunt uploaden als reactie op een vacature. Vul bij de toelichting in op welke vacature u reageert.

Controller (parttime 24 - 28 uur per week)

Wat ga je doen?

 • Je levert een bijdrage aan het strategisch en uitvoerend organisatiebeleid (lid MT)
 • Je houdt controle op het onderhanden werk en hebt maandelijks besprekingen met de projectleiders omtrent de voortgang.
 • Je levert managementinformatie aan; verwerkt de bedrijfsresultaten, verifieert de te begroten gegevens, stelt begrotingen op en stelt periodieke overzichten op.
 • Je geeft leiding aan de afdeling financiële administratie
 • Je geeft uitvoering aan de inrichting en het actueel houden van de boekhouding en de administratieve organisatie.
 • Je produceert de jaarrekening; voert de werkzaamheden uit leidend tot rapportpublicatie en begeleidt het proces omtrent de accountancyverklaring.

Wat vragen we van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
 • Een goed analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent zelfstandig, accuraat en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kennis en ervaring met Excel
 • Gewerkt in een projectorganisatie is een pre

Wie is Ferross Staalbouw?
Ferross Staalbouw kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Teamwork is ontzettend belangrijk, want samen sta je sterk.

Solliciteren
We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je vragen naar Anastasia Somers (0412 667600). Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar Jeanette Bloem;

Medewerker montage
De medewerker montage voert een grote verscheidenheid aan montagewerkzaamheden op locatie uit. Beschikt over voldoende technische kennis, ervaring en creativiteit om alle voorkomende montagewerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Is een maatvast en gemotiveerd medewerker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Werkt op locatie en heeft daarbij veelvuldig contact met opdrachtgevers. Tussen verschillende projecten kunt u tijdelijk op onze voormontage of binnendienst worden ingezet.

Samensteller
De samensteller voert samenstel-, hecht- en laswerkzaamheden uit op de productieafdeling. Verricht in voorkomende gevallen aflaswerkzaamheden en maakt hoogwaardige lasverbindingen. Voert aan de hand van tekeningen en lasinstructies laswerkzaamheden uit (overwegend MIG/MAG), waaraan hoge kwaliteitseisen gesteld worden. Controleert de benodigde materialen alvorens het product samen te stellen. Stelt het product samen volgens werktekening. Stuurt de laswerkzaamheden aan van de aan het product toegewezen lassers. Bedient lasapparatuur ten behoeve van de hechtwerkzaamheden. Hanteert de in de organisatie gestelde kwaliteitsnorm.

Projectleider
Voor onze projectafdeling zijn wij op zoek naar een projectleider. Je begeleidt zelfstandig de uitvoering van opdracht t/m de oplevering van uiteenlopende staalconstructieprojecten in binnen- en buitenland conform de planning en met het vereiste rendement. Maakt meerwerkbegrotingen en handelt deze af. Fungeert binnen de organisatie en naar afnemer en onderaannemer als portefeuillehouder inzake de hem toegewezen projecten: maakt planningen t.b.v. tekenkamer, productie en montage, bewaakt de voortgang en stuurt waar nodig bij. Zorgt voor correcte informatieverstrekking en communicatie aan betrokkenen. Je bent in het bezit van een HBO (WTB) -diploma en hebt uitgebreide relevante werkervaring opgedaan in vergelijkbare functies. Je bent accuraat en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Trefwoorden voor de juiste kandidaat zijn: professioneel, teamspeler, vakkundig en ervaren, daadkrachtig en enthousiast.

Leerling lasser, toekomstige vakkanjer
Voor het komend schooljaar  (2019-2020) zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren die met een leer/arbeidsovereenkomst aan de slag willen. Wij bieden je een opleiding BBL 2 of 3 via de Vakopleiding Techniek en SMO. Je ontvangt salaris en opleiding en wordt een vakkanjer in de metaal.

Tekenaar 
U verricht tekenwerk op basis van de in de opdracht/offerte omschreven ontwerpspecificaties. Met behulp van een tekenprogramma (Tekla) maakt u overzichts-, werkplaats-, en montagetekeningen en geeft het verrichte tekenwerk –conform instructies- in productie. U biedt toegevoegde waarde met uw inventiviteit, creativiteit en initiatieven op het gebied van toepassingen en tekenmogelijkheden en het maken van detailberekeningen. U beschikt over een MBO/HBO diploma bouw- of werktuigbouwkundige, hebt een zorgvuldige en accurate manier van werken en bent stressbestendig.

Lasser
U verricht aflas werkzaamheden en maakt hoogwaardige lasverbindingen. Beschikt over minimaal MIG/MAG niveau 3 diploma.

CV-formulier

U kunt uw CV naar ons sturen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
E-mail *
Toelichting
CV
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *