Vacatures

Hieronder een overzicht van onze huidige vacatures.

Daaronder vindt u ons online CV-formulier, waarmee u uw CV kunt uploaden als reactie op een vacature. Vul bij de toelichting in op welke vacature u reageert.

Voorman productie
De voorman productie coördineert de werkzaamheden op de productieafdeling en helpt waar nodig. Geeft direct leiding aan 25 - 30 uitvoerende medewerkers (lassers, samenstellers).
- U verdeelt de te verrichten werkzaamheden onder de productiemedewerkers (samenstellers en lassers), controleert de kwaliteit en kwantiteit van de verrichten werkzaamheden. Waar nodig verricht u zelf de werkzaamheden.
- U ziet toe op de naleving van Veiligheid Gezondheid en Milieu richtlijnen en het (juiste) gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.
- U bent verantwoordelijk voor het afleveren van de te fabriceren producten met het vereiste kwaliteitsniveau (volgens specificaties).
- U bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen ten aanzien van de productie.

Samensteller
De samensteller voert samenstel-, hecht- en laswerkzaamheden uit op de productieafdeling. Verricht in voorkomende gevallen aflaswerkzaamheden en maakt hoogwaardige lasverbindingen. Voert aan de hand van tekeningen en lasinstructies laswerkzaamheden uit (overwegend MIG/MAG), waaraan hoge kwaliteitseisen gesteld worden. Controleert de benodigde materialen alvorens het product samen te stellen. Stelt het product samen volgens werktekening. Stuurt de laswerkzaamheden aan van de aan het product toegewezen lassers. Bedient lasapparatuur ten behoeve van de hechtwerkzaamheden. Hanteert de in de organisatie gestelde kwaliteitsnorm.

Magazijnmeester
De functie is gericht op het inrichten van het magazijn en op het beheren, bestellen en uitgeven van materialen en artikelen. Inventariseert de materialen en artikelen welke dienen te worden aangevuld en ingekocht. Bestelt materialen en benodigdheden t.b.v. de productie (bij duurdere artikelen in overleg met de inkoper). Zorgt voor de administratieve verwerking van goederenmutaties (inkomende en uitgaande goederen) in geautomatiseerd systeem. Helpt mee met het lossen van binnenkomende goederen en plaatst goederen in de magazijnstelling. Verstrekt benodigde materialen aan productiemedewerkers en houdt daarvan administratie bij. Stelt montagebenodigdheden samen en maakt deze vervoersgereed. Verricht diverse ondersteunende onderhoudwerkzaamheden. Te weten: reparatie elektrisch gereedschap, reparatie lastoortsen (binzelpakketten), periodiek onderhoudswerkzaamheden niet tijd gebonden.

Logistiek medewerker
Bedient de heftruckmachine, vervoert, laadt en lost materialen en producten.
Vervoert benodigde onderdelen en materialen van en naar de voorbewerking, samenstellers, straalmachine en spuitafdeling. Maakt transportklaar, laadt en lost materiaal en producten van de vrachtwagen. Bedient eventueel de straalmachine.

Projectleider
Voor onze projectafdeling zijn wij op zoek naar een projectleider. Je begeleidt zelfstandig de uitvoering van opdracht t/m de oplevering van uiteenlopende staalconstructieprojecten in binnen- en buitenland conform de planning en met het vereiste rendement. Maakt meerwerkbegrotingen en handelt deze af. Fungeert binnen de organisatie en naar afnemer en onderaannemer als portefeuillehouder inzake de hem toegewezen projecten: maakt planningen t.b.v. tekenkamer, productie en montage, bewaakt de voortgang en stuurt waar nodig bij. Zorgt voor correcte informatieverstrekking en communicatie aan betrokkenen. Je bent in het bezit van een HBO (WTB) -diploma en hebt uitgebreide relevante werkervaring opgedaan in vergelijkbare functies. Je bent accuraat en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Trefwoorden voor de juiste kandidaat zijn: professioneel, teamspeler, vakkundig en ervaren, daadkrachtig en enthousiast.

Meewerkend voorman conserveringen
Ferross Staalbouw is op zoek naar een nieuwe enthousiaste werknemer in de spuithal. Als staalbouw bedrijf verzorgen we het hele traject van vergunning, ontwerp, berekening, tekening, productie, coating en montage. De projecten variëren van staalconstructies voor schoolgebouwen en bedrijfspanden tot aan storttrechters. Lees de hele vacaturetekst: Meewerkend_voorman_conservering_Ferross_Staalbouw.pdf

Leerling lasser, toekomstige vakkanjer
Voor het komend schooljaar  (2018-2019) zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren die met een leer/arbeidsovereenkomst aan de slag willen. Wij bieden je een opleiding BBL 2 of 3 via de Vakopleiding Techniek en SMO. Je ontvangt salaris en opleiding en wordt een vakkanjer in de metaal.

Tekenaar 
U verricht tekenwerk op basis van de in de opdracht/offerte omschreven ontwerpspecificaties. Met behulp van een tekenprogramma (Tekla) maakt u overzichts-, werkplaats-, en montagetekeningen en geeft het verrichte tekenwerk –conform instructies- in productie. U biedt toegevoegde waarde met uw inventiviteit, creativiteit en initiatieven op het gebied van toepassingen en tekenmogelijkheden en het maken van detailberekeningen. U beschikt over een MBO/HBO diploma bouw- of werktuigbouwkundige, hebt een zorgvuldige en accurate manier van werken en bent stressbestendig.

Lasser
U verricht aflas werkzaamheden en maakt hoogwaardige lasverbindingen. Beschikt over minimaal MIG/MAG niveau 3 diploma.

CV-formulier

U kunt uw CV naar ons sturen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
E-mail *
Toelichting
CV
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *