De kracht van

kennis en innovatie

In enkele decennia is ons bedrijf uitgegroeid van lokale smederij tot vooraanstaand bedrijf binnen de metaalsector. Deze ruime ervaring maakt Ferross Staalbouw tot uw vakkundige partner voor de realisatie van alle werken in de staalbouw.

Wij zetten onze kennis en kunde graag in om het hele traject van vergunning, ontwerp, berekening, tekening, productie, coating en montage voor u te verzorgen. Verregaande automatisering is hierin een grote kracht.

Met onze innovatieve grondslag en enthousiaste medewerkers voegen wij uw project graag toe aan onze lijst van succesvolle projecten in binnen-­ en buitenland.

 

Nieuws

50 jaar dienstverband Pieter van der Heijden
28-05-2019
Vandaag is onze collega Pieter van der Heijden (montageleider) 50 jaar werkzaam bij Ferross Staalbouw. Onze trouwe en loyale collega heeft vandaag ook zijn laatste werkdag. Per 1 september gaat hij met pensioen en maakt tot die tijd zijn snipperdagen op. Het is hem van harte gegund! Een collega met een halve eeuw dienstverband verdient natuurlijk een bijzondere afscheid: dat vieren we in augustus met een receptie. We feliciteren Pieter met zijn jubileum en bedanken hem voor een plezierige en kundige samenwerking. We wensen hem alle goeds toe!
Techniekdag: jongeren maken kennis met ons vak
27-05-2019
In het kader van de Week van de Techniek was Ferross Staalbouw zaterdag 25 mei jl. te gast bij Spierings Mobile Cranes, waar de deuren open stonden voor jongeren tot 14 jaar en hun ouders om te kunnen ervaren hoe leuk techniek is. Door onze deskundige collega’s werden de kinderen begeleid bij het leren lassen. Door zelf aan de slag te gaan konden ze ook beleven hoe het is om te werken met de benodigde beschermmiddelen, zoals een laskap, werkkleding en handschoenen. De Week van de Techniek werd voor de derde keer in de regio Oss gehouden, met als doel jongeren enthousiast te maken voor techniek en voor het kiezen van een technisch beroep. En dat is zeker gelukt! We kijken terug op een geslaagde dag met geïnteresseerde bezoekers.
Project Eyescan in Utrecht
21-03-2019
In Utrecht wordt het nieuwe oogheelkundig centrum van Eyescan gerealiseerd. Eind februari heeft Ferross Staalbouw hiervoor de staalconstructie opgeleverd, waarin ca. 290 ton staal verwerkt is. Eyescan is gespecialiseerd in allerlei soorten oogaandoeningen. Het ruime en moderne pand (4.000 m²) bestaat uit 4 bouwlagen met daaronder een half verdiepte parkeerkelder. In het gebouw komt een atrium, met aan beide zijden de verdiepingsvloeren met zorg- en kantoorfuncties.

Ferross staalbouw

Organisatie

U maakt bewust de keuze voor een staalconstructie. De realisatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben alle kennis en vakmanschap in huis om tot innovatieve ideeën te komen en deze om te zetten in professionele ontwerpen.

Als betrouwbare partner zetten wij ons actief in om uw rendement te maximaliseren. Dankzij ons geavanceerde machinepark kunnen wij flexibel en efficiënt van productie naar montage manoeuvreren. Zo zijn wij in staat om in korte tijd uw projecten te verwezenlijken.

Certificaten

Ferross Staalbouw is continu in ontwikkeling om de kwaliteit en veiligheid te optimaliseren. Door de inzet van gekwalificeerd personeel en ons hoogwaardige machinepark streven wij ernaar om toonaangevend te zijn op dit gebied.

Wij hebben de erkende expertise in huis om u tijdens het gehele traject te ontzorgen. In de uitvoering van onze werkzaamheden is veiligheid onze grootste prioriteit. Lees hier onze beleidsverklaring.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:
NEN-EN 1090-1 t/m EXC 3
NEN-EN ISO 9001
VCA**
MVO
NEN-EN ISO 14001
CO2 prestatieladder trede 3 (in ontwikkeling).

MVO

Betrokkenheid bij de wereld om ons heen schept een solide basis voor een effectief MVO-beleid. In onze activiteiten richten wij ons bewust op de belangen van mens, milieu en maatschappij. We investeren in de toepassing van duurzame materialen, het verminderen van afval en een zo laag mogelijk energieverbruik.

In samenwerking met onze opdrachtgevers dragen wij graag bij aan efficiƫnte bouwprojecten die voor alle betrokken partijen - ƭnclusief de wereld om ons heen - winstgevend zijn.

Contact

Ferross Staalbouw

Maaskade 35

5347 KD Oss

 

Contactformulier

U kunt contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.
Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam
Achternaam *
E-mail *
Vraag/Opmerking
Veiligheidscode
Type hier de veiligheidscode in *