Nieuws

Zomervakantie
08-07-2019
De zomervakantie staat voor de deur! Ferross Staalbouw is vanaf 19 juli t/m 9 augustus 2019 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus staan we graag weer voor u klaar. We wensen u een fijne en zonnige zomervakantie toe!
In Memoriam - Uldis Vecbralis
27-06-2019
Het bericht dat onze collega Uldis Vecbralis op 55 jarige leeftijd is overleden heeft ons diep geraakt.
Uldis was werkzaam als samensteller en verstond zijn vak als geen ander. Daarnaast vervulde hij de rol als bedrijfsfotograaf bij elke feestelijke gelegenheid binnen onze organisatie. Wij hebben hem leren kennen als iemand die zeer betrokken was en zullen zijn warme persoonlijkheid en enthousiasme zeker missen.

We wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte.


 
50 jaar dienstverband Pieter van der Heijden
28-05-2019
Vandaag is onze collega Pieter van der Heijden (montageleider) 50 jaar werkzaam bij Ferross Staalbouw. Onze trouwe en loyale collega heeft vandaag ook zijn laatste werkdag. Per 1 september gaat hij met pensioen en maakt tot die tijd zijn snipperdagen op. Het is hem van harte gegund! Een collega met een halve eeuw dienstverband verdient natuurlijk een bijzondere afscheid: dat vieren we in augustus met een receptie. We feliciteren Pieter met zijn jubileum en bedanken hem voor een plezierige en kundige samenwerking. We wensen hem alle goeds toe!
Techniekdag: jongeren maken kennis met ons vak
27-05-2019
In het kader van de Week van de Techniek was Ferross Staalbouw zaterdag 25 mei jl. te gast bij Spierings Mobile Cranes, waar de deuren open stonden voor jongeren tot 14 jaar en hun ouders om te kunnen ervaren hoe leuk techniek is. Door onze deskundige collega’s werden de kinderen begeleid bij het leren lassen. Door zelf aan de slag te gaan konden ze ook beleven hoe het is om te werken met de benodigde beschermmiddelen, zoals een laskap, werkkleding en handschoenen. De Week van de Techniek werd voor de derde keer in de regio Oss gehouden, met als doel jongeren enthousiast te maken voor techniek en voor het kiezen van een technisch beroep. En dat is zeker gelukt! We kijken terug op een geslaagde dag met geïnteresseerde bezoekers.
Project Eyescan in Utrecht
21-03-2019
In Utrecht wordt het nieuwe oogheelkundig centrum van Eyescan gerealiseerd. Eind februari heeft Ferross Staalbouw hiervoor de staalconstructie opgeleverd, waarin ca. 290 ton staal verwerkt is. Eyescan is gespecialiseerd in allerlei soorten oogaandoeningen. Het ruime en moderne pand (4.000 m²) bestaat uit 4 bouwlagen met daaronder een half verdiepte parkeerkelder. In het gebouw komt een atrium, met aan beide zijden de verdiepingsvloeren met zorg- en kantoorfuncties.
Pagina: 1 van 6